Portes


La porta d’entrada representa el primer pas dins d’una llar. Ha de respectar l’estil de la construcció i anar d’acord amb el seu propi gust. Però no oblidem que ha d’oferir la màxima seguretat i aïllament de l’exterior per contribuir a un major estalvi d’energia.

En comparació de les portes de material sintètic o de fusta, les portes d’alumini destaquen en molts aspectes. Els avantatges:

 • Alt aïllament tèrmic i acústic.
 • Gran seguretat.
 • Alta estabilitat.
 • No necessiten de lacat posterior.

Les portes d’alumini conserven el seu aspecte durant molts anys i, a més, li ofereixen una infinitat de possibilitats respecte a l’equipament tècnic i el disseny.

Aluminis Teima li ofereix la porta que millor s’adapta a l’estil de la seva llar i a les seves necessitats de seguretat i aïllament: gran varietat de models de panells –clàssics, moderns…-, possibles fixos laterals i vidres superiors, diversitat de colors…


 Sol•liciti pressupost o assessorament sense compromís.

  Nom

  Correu electrònic

  Assumpte

  Missatge

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  He llegit i accepto els termes i condicions de protecció de dades i política de privacitat.

  Aluminis Teima informa que les dades de caràcter personal que ens proporcioni omplint aquest formulari seran tractades per la nostra empresa com a responsable última d'aquesta web | La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que li sol·licitem és enviar-li les nostres publicacions, promocions de productes i/o serveis i recursos exclusius | En marcar la casella d'acceptació, està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades siguin tractades conforme a les finalitats d'aquest formulari descrites en la política de privacitat | Com a usuari i interessat l'informem que les dades que ens facilita seran guardades als servidors d’Estudi 33 (proveïdor d'email màrqueting), garantint l'empresa uns nivells de seguretat adequats (veure política de privacitat d’Estudi 33) | Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a info@aluminis-teima.com. Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra política de privacitat.

  (Atenció: Tots els camps són obligatoris)