Vidres i Aparadors


Aluminis Teima aporta solucions en tancaments en vidre per particulars i empreses, sempre oferint el més alt aïllament tèrmic, acústic i control solar, per tal de reduir la despesa energètica.

Estudiem la millor solució per a cada projecte i oferim diferents tipus de vidre en funció de les necessitats estètiques, tècniques, de control solar, acústic i de seguretat.

Aluminis Teima compta amb la infraestructura necessària per fer realitat qualsevol projecte, amb alta tecnologia en maquinària que permet el trasllat i muntatge de vidres de grans dimensions. El nostre equip humà compta amb una gran experiència en el sector de col•locació de vidres.

Disposem de diversos tipus de vidres, en funció de les seves necessitats:

També pot descarregar el catàleg en pdf.


Demani pressupost o assessorament sense compromís.

  Nom

  Correu electrònic

  Assumpte

  Missatge

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  He llegit i accepto els termes i condicions de protecció de dades i política de privacitat.

  Aluminis Teima informa que les dades de caràcter personal que ens proporcioni omplint aquest formulari seran tractades per la nostra empresa com a responsable última d'aquesta web | La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que li sol·licitem és enviar-li les nostres publicacions, promocions de productes i/o serveis i recursos exclusius | En marcar la casella d'acceptació, està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades siguin tractades conforme a les finalitats d'aquest formulari descrites en la política de privacitat | Com a usuari i interessat l'informem que les dades que ens facilita seran guardades als servidors d’Estudi 33 (proveïdor d'email màrqueting), garantint l'empresa uns nivells de seguretat adequats (veure política de privacitat d’Estudi 33) | Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a info@aluminis-teima.com. Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra política de privacitat.

  (Atenció: Tots els camps són obligatoris)


  Aluminis Teima, instal•lador oficial de Vidresif.
  Vidresif